Хімія
§31 стор.173
Вуглеводи. Глюкоза
|
Лабораторні досліди
12. Взаємодія глюкози з купрум(ІІ) гідроксидом.
|
|
§31 стор.176
Сахароза
Виконати письмово завдання 226, 228 на с. 179
|
|
|
§32 стор.180
Крохмаль. Целюлоза
Виконати письмово завдання 233, 234 на с. 185
|
Лабораторні досліди
13. Відношення крохмалю до води (розчинність, утворення клейстеру).
14. Взаємодія крохмалю з йодом
|
Домашній експеримент
3. Виявлення крохмалю в харчових продуктах.
|
§33 стор.186
Білки. Будова і
Властивості
Виконати письмово завдання 237, 239 на с. 190
|
|
|
§34 стор.192
Природні та синтетичні органічні сполуки.
Захист довкілля від забруднення
органічними сполуками
Виконати письмово завдання 244, 246 на с. 197
|
|
|
Посилання на відео:
https://youtu.be/0JYER7CJzAM?list=PLDtKFF36v0FIeSb_6du2Ner44UFMlGFK- поняття про вуглеводи
https://youtu.be/kru2Znx57dw?list=PLDtKFF36v0FIeSb_6du2Ner44UFMlGFK- - вуглеводи. глюкоза
https://youtu.be/d4TMmvRTWj4?list=PLDtKFF36v0FIeSb_6du2Ner44UFMlGFK- - сахароза
https://youtu.be/mLFMCZBf1iw?list=PLDtKFF36v0FIeSb_6du2Ner44UFMlGFK- - целюлоза
https://youtu.be/D0tWv_HyP4o?list=PLDtKFF36v0FIeSb_6du2Ner44UFMlGFK- - крохмаль
https://youtu.be/ce6UBI4h9UI?list=PLDtKFF36v0FIeSb_6du2Ner44UFMlGFK- -різновиди вуглеводів
https://youtu.be/KwI1LZjH_oQ?list=PLDtKFF36v0FIeSb_6du2Ner44UFMlGFK- - білки
https://youtu.be/FiPpYcMKH04?list=PLDtKFF36v0FIeSb_6du2Ner44UFMlGFK- - роль білків у організмі людини
|
53
|
Природні та синтетичні органічні сполуки.
Захист довкілля від забруднення
органічними сполуками
|
06.04
|
13
14
|
54
55
|
Навчальні проекти
11. Використання полімерів: еколого-економічний аспект.
12. Альтернативні джерела енергії.
13. Екотрофологія – наука про екологічно безпечне харчування.
14. Виготовлення мила з мильної основи.
15. Дослідження хімічного складу їжі.
16. Хімічний склад жувальних гумок.
17. Хімічний склад засобів догляду за ротовою порожниною.
18. Друге життя паперу.
19. Джерела органічного забруднення території громади (мікрорайону).
|
09.04
21.04
|
15
|
56
|
Узагальнення.
Тематична
|
23.04
|
|